TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Nurullah Narin Ortaokulu

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında okulumuzda milli birlik ve beraberlik, vatan sevgisi, demokrasi ve yurt bilincinin güçlendirilmesi amacıyla video gösterimi gerçekleştirilmiştir. Aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferimizin yedinci yıl dönümünde şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnet ve şükran duygularımızla anıyoruz.

Ekm

Nurullah Narin Ortaokulu idaresi, öğretmenleri ve velileri yeni eğitim öğretim yılında Veli ve Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantılarıyla bir araya geldi. Yapılan toplantıda veli öğretmen tanışmaları gerçekleştirildi, derslerin işlenişi ve sınıfların genel başarı durumları hakkında bilgilendirmeler yapıldı. 8. sınıf öğrenci velilerimize, okul rehber öğretmenimiz tarafından bir üst öğrenim kurumuna yerleştirme sistemi hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca verimli bir eğitim öğretim yılı için okul, öğretmen ve veli işbirliğinin önemi üzerinde duruldu. Velilere sağladıkları katılım için teşekkür edilerek herkes için güzel ve başarılı bir dönem olması temmenileriyle toplantı sonlandırıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında okulumuzda resim ve şiir yarışmaları düzenlenmiştir. Düzenlenen yarışmalarda şiir dalında 7E sınıfından Sudem ÖZDEMİR, resim dalında ise 6F sınıfından Elif PEKDOĞAN 1. olmuşlardır. Öğrencilerimizi bu anlamlı yarışmaya katılıp başarı gösterdikleri için tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Eyl

Nurullah Narin Ortaokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim yılına öğretmen kadrosuyla hazır. Yeni eğitim öğretim yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılımızın hepimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyoruz. İlköğretim haftası programı okulumuzda idarecilerimiz, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

May

Her yaş grubundan izleyiciye hitap eden havacılık gösterileri, çocuk ve gençlere yönelik aktiviteler, teknoloji gündemine ilişkin seminerler,teknoloji yarışmalarına katılan ekiplerin takım tanıtım standlarının yer aldığı TEKNOFEST etkinliklerine okulumuz öğrencileride katılm sağladı.

Nis

13 Nisan 2023 Perşembe günü öğrencilerimize yönelik olarak "İstanbul Gezisi" düzenlenmiştir. Okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz nezaretinde gerçekleştirilen gezide Rahmi Koç Müzesi, Miniatürk ve Florya Akvaryum sosyal alanları ziyaret edilmiştir. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencileri deprem konusunda bilgilendirmek amacıyla Tekirdağ’a gelen Deprem Simülasyon TIR’ı, okulumuz öğrencilerini deprem konusunda bilgilendirerek deprem anında yapılması gerekenleri uygulamalı olarak aktarmıştır. Ayrıca öğrencilerimize simülasyon eğitimi sonrasında Muzaffer İZGÜ tarafından kaleme alınan Atatürk´ü Gördüm kitabı hediye edilmiştir. Eğitim ve hediyeleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı kapsamında okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan anma etkinlikleriyle Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ü saygı ve özlemle andık.

Kas

Çerkezköy İlçe Müftülüğü okulumuz kütüphanesini ziyaret ederek kitap bağışında bulunmuştur. Ziyaret ve kitap bağışı için ilçe müftümüz Sayın Veli Vehbi BARDAKÇI´ya teşekkür ederiz.

Ekm

TÜBİTAK 4007 BİKA (BİLMEYEN KALMASIN) PORJESİ KAPSAMINDA BİLİM ŞENLİĞİMİZİ 24-25 EKİM 2018 TARİHLERİNDE İLÇEMİZ OKULLARINDAN METİN SEÇKİN ORTAOKULU, MEVLANA ORTAOKULU, ÇERKEZ İMAM HATİP ORTAOKULU, 75.YIL ORTAOKULU, TEPE İLKOKULU, 75.YIL İLOKULU, ŞEHİT DİNÇER ERSÖY İLKOKULU NDAN GELEN YAKLAŞIK 500 ÖĞRENCİ İLE GERÇEKLEŞTİRDİK. İKİ GÜN SÜREN FUARIMIZDA ;

BASKI ÇALIŞMA ATÖLYESİ

FİL MACUNU ATÖLYESİ

KODLAMA ATÖLYESİ

NİŞASTANIN GİZEMİ ATÖLYESİ

EFES ANTİK KENTİ´NDE KRAL YOLU´NUN YENİDEN İNŞASI ATÖLYESİ

ÇALIŞMLARINA KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TEORİK ALDIKLARI BİLGİ VE BECERİLERİ, YAPARAK VE YAŞAYARAK EĞLENCELİ BİR ORTAMDA SOMUTLAŞTIRARAK ÖĞRENDİLER VE UYGULADILAR. ÇALIŞMALARINDAN VE KATILIMLARINDAN DOLAYI TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.